Feriehus til utleie Rømø, Vadehav

Utvalg: 10-40 feriehus

Østerhede - sommerhus i kupert klitt- og lyngområde på Rømø

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

Det rolige og naturskjønne ferieområde Østerhede ligger på Rømøs østkyst, like ut mot Vadehavet. Fra de fleste sommerhus i det deilige ferieområde Østerhede er det utsikt over havet. Sommerhustomtene er store og området er preget av kupert klitt- og lynglandskaper med trær samt et rikt fugleliv. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Østerhede. Området er rikt på aktiviteter og kun 3 km herfra byr Havneby på et hyggelig havneområde, gode innkjøpsmuligheter, spisesteder og en helt spesiell, fredelig øyhavns-atmosfære.
Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang demning. Den deilige natur, den lange, brede sandstrand, Vadehavet, Vesterhavet, den friske havluft, det rike fugle- og dyreliv, de velbevarte rømøgårder, museene og den hyggelige stemning gjør Rømø til en interessant feriedestinasjon.

Severdigheter - Rømø, Vadehav

Rømø Sommerland ved Østerby er en aktivitetspark med 40 forskjellige aktiviteter for hele familien, bl.a. vannland og minigolfbane (1 km).
Rømø Kirke ligger bak Østerhede og er tett forbundet med sjøfarten. Inne i kirken finnes en del modellskip og utenfor kan du se de gamle hvalfangergraver 'Kommandørstenene' (1 km).
Natursenter Tønnisgård ved Tvismark er innrettet i en gammel stråtekt Rømøgård, og viser utstillinger om Rømøs natur og kultur (6 km).
Nationalmuseet Kommandørgården ved Toftum er en totalt restaurert gård fra 1748, som viser den velstand, som kommandørene brakte til Rømø (8 km). Danmarks eldste og minste skole ligger også i Toftum. Den historiske skole ble benyttet i årene 1784-1874.
I Juvre kan du også oppleve et havegjerde, som er lavet av hvalunderkjever i 1772 (9 km).
Rømø Mini Museum i Lakolk forteller om Rømøs natur gjennom tiden og tidevannets innflytelse (10 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif