Feriehus til utleie Dejbjerg

Utvalg: 1-5 feriehus

I Dejbjerg kan De oppleve kulturhistorie i særdeles naturskjønne omgivelser

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

Dejbjerg ligger 7 km nordvest for Skjern og 5 km fra Ringkøbing Fjords østkyst. Dejbjerg er kjent for den gamle kulturen sin og de berømte, 2000 år gamle Dejbjerg-vogner fra steinalderen. Det finnes dessuten flere gravhøyer i området rundt Dejbjerg. Ferieområdet er omgitt av en deilig natur og er spesielt velegnet for lystfiskere, kultur- og naturelskere. Søker De gode badestrender og familieseverdigheter, finnes disse også innenfor overskuelig rekkevidde.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Dejbjerg, og de nærmeste større byer, Skjern (7 km), Tarm (13 km) og Ringkøbing (21 km) byr på gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.

Severdigheter - Dejbjerg

Dejbjerg Jernalder er et jernaldermuseum med rekonstruksjoner av hus, vogner osv., utstillinger av gjenstander fra jernalderen samt levendegjøring av jernalderfamilier, håndverk og aktiviteter i sommerperioden. Her kan De bl.a. selv skyte med jernalderbue og lage lærvarer og treredskaper.
Den idyllisk beliggende Bundsbæk Mølle fra 1843 ved Dejbjerg Plantage har blitt restaurert og fremstår som da møllen var i drift og inneholder en utstilling. Opplev når det blir malt korn og bakt brød i steinovnene og smak på resultatet etterpå (3 km).
På Dansk Veteranfly Museum, nord for Stavning, kan De oppleve Danmarks største samling av det dansk fremstillede KZ-fly (5 km).
Bousøgård ved Stavning er en typisk vestjysk gård fra det forrige århundre. Den firelengede, stråtekte gården rommer et pottemakerverksted. I forbindelse med verkstedet finnes et museum for dansk dekorert keramikk, og i den gamle låven er det innrettet et stort kunstgalleri (5 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif