Feriehus til utleie Rudbøl

Utvalg: 10-40 feriehus

Rudbøl ligger på grensen mellom Danmark og Tyskland, få km fra Vadehavet, i et naturskjønt og fuglerikt område.

Kveldssol ved sjøen, feriehus i Danmark.

Den hyggelige by Rudbøl er omgitt av den særpregede Sønderjydske natur med flat randsone, innsjøer, våtområder og Vadehavet. Den dansk-tyske grense går mitt gjennom byen og den tilhørende Rudbøl Sø. Området er attraktivt for lystfiskere, fugle-entusiaster, naturelskere og kulturelt interesserte.
Det er gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder i Rudbøl.

Severdigheter - Rudbøl

Den gamle middelalder- og renessanse slottskirke i Møgeltønder (7 km) og slottsparken omkring Schackenborg er også et vært et besøk.
Højer Mølle- og Marskmuseum ligger i Danmarks største hollandske mølle og viser en utstilling om stormflod og livet i randsonen. Højer Gl. Sluse fra 1861 og Vidåslusen, som er Højers nye sluse fra 1980, ble oppført for å kystsikre området (9 km).
Opplev de gamle slottsruiner ved Trøjborg, som ligger i en lille skog ved Visby. Ruinene er omgitt av dobbelte vollgraver og århundredegamle trær. Her sies det, at tidligere eiere spøker om natten (11 km).
Besøk Tønder og opplev den hyggelige stemning i Danmarks kjøpsstad med de interessante, historiske museer og de mange gode spisesteder (12 km).
Mellom Emmerlev og Hjerpsted ligger det 32 høie, som er bevart fra bronsealderen (13 km).
Hjerpsted kirke er bygget i 1150 i granitt og med sin beliggenhet helt ut til havet, er kirken et meget vakkert syn (16 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif