Feriehus til utleie Houvig

Utvalg: 10-40 feriehus

Houvig er et populært ferieområde ved Vesterhavet, like nord for Ringkøbing Fjord.

Ferieopplevelser i Danmark, Legoland.

Sommerhusene ligger i et lett kupert klittområde mellom Vesterhavet og Stadil Fjord. Den vakre strand, den spesielle beliggenhet mellom hav og fjord, de varierte naturskjønne landskaper og de mange aktivitetstilbud gjør, Houvig til et attraktivt feriested. Her kan dere bade, sykle, spasere eller bare hygge dere i de rolige omgivelser.
I Søndervig, som ligger 3 km fra Houvig, er det gode handlemuligheter, flere spisesteder samt et par barer og et diskotek.

Severdigheter - Houvig

Houvig festningen er en levning fra 2. verdenskrig og flere bunkers fra det tidligere anlegget ses på stranden. Om sommeren arrangeres det guidede turer i festningsanlegget.
På Strandgården, som ligger tett ved Houvig, fortelles det om hvordan livet formet seg i klittene før i tiden.
Hvide Sande ligger midt på landtangen Holmsland Klit og er Danmarks 5. største fiskerihavn. I byen opplever dere en blanding av livlig aktivitet og rolig sjarm.
Fiskernes Hus i Hvide Sande er et samtidsmuseum, som bl.a. forteller historien om fiskens vei fra Vesterhavet til forbrukeren.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif