Feriehus til utleie Thorsminde

Utvalg: 1-5 feriehus

Torsminde ligger i det naturskjønne Vestjylland, på tangen mellom Vesterhavet og Nissum Fjord.

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

Torsminde er omgitt av et deilig naturlandskap, og her har du mulighet for både å slappe av og å være aktiv. I byens havn kan du se når fiskeskøytene kommer inn med dagens fangst, evt. kjøpe friskfangede fisk og nyte det hyggelige havnemiljø. Når du går tur på molene, kan du oppleve utsikten både over fjord og hav.
I Torsminde er det gode innkjøpsmuligheter og en deilig restaurant, hvor det er en fantastisk havutsikt. Det er 46 km til Holstebro, hvor du finner et utall butikker, kaféer og spisesteder.

Severdigheter - Thorsminde

Byens kjennetegn er en havfrue, skapt av en lokal billedhugger, som illustrerer lengselen etter fiskernes hjemkomst.
Besøk evt. strandingsmuseet 'St. George' i Torsminde, som gir et innblikk i dagligdagen ombord på de engelske krigsskip 'St. George' og 'Defence'. Museet ble grunnlagt etter en av verdens største skipsulykker i 1811. Her forliste de to engelske skip, og mere en 1000 mann omkom utenfor Torsminde. Hør den tragiske historie og se gjenstander fra de to skip. Blant de spennende funn er kanoner, gullmynter, musikkinstrumenter og våpen.
Torsminde Kirke er rett spesiel, da den er innrettet i et tidligere redningshus.
På den store herregård Nr. Wosborg fra middelalderen kan du oppleve dagligdagen på en dansk bondegård.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif