Feriehus til utleie Lønne

Utvalg: 1-5 feriehus

Lønne ligger rett syd for Ringkøbing Fjord og fugleområdet Tipperne, ved Blåbjerg Plantage og bare et par km fra Vesterhavets vakre sandstrender.

Familie på tur på havna, ferie i Danmark.

Lønne er omgitt av hav, fjord, et fredet fugleområde samt vakre klitt, heder og plantasjer. Den vakre naturen innbyr til vandre- og sykkelturer samt windsurfing, seilsport og bading. Området er et populært, rolig og naturskjønt feriested. Det finnes severdigheter og masse aktiviteter å velge mellom for alle i familien.
Det er kun få km for å gjøre innkjøp.

Severdigheter - Lønne

Blåbjerg Egnsmuseum i Nr. Nebel forteller omegnens historie fra oldtiden og fram til våre dager (4 km).
På hvalmuseet i Nymindegab kan dere se skjelettet av en 12 m lang kaskelotthval, som strandet her i 1990 (5 km).
Ved Nymindegab er den gamle redningsstasjon i dag blitt gjort om til et interessant museum, hvor dere kan høre historier om skip som er strandet på vestkysten ved Nymindegab gjennom tidene.
11 km syd for Lønne ligger den hyggelige og stemningsfulle feriebyen Henne. Her finnes lysstøperier, glassblåsere, ravsliperier, antikvitetsforretninger, flere restauranter og kaféer, samt et diskotek. Dessuten er det fullt mulig å benytte vannland og minigolfbane.
Tipperne er et fredet fuglereservat, som ligger på Tipperhalvøya i bunnen av Ringkøbing Fjord. Fugler fra hele Skandinavia tar opphold her på deres reiser mellom vinterkvarter og yngleplasser. Et storartet natursceneri venter dere her (11 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif