Feriehus til utleie Nymindegab

Utvalg: 1-5 feriehus

Nymindegab ligger ved Vesterhavet, rett syd for Ringkøbing Fjord, og er porten til landtangen ¿Holmsland Klit¿.

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

Det gamle fiskerleie er i dag et fredelig og populært ferieområde, både for den som vil slappe av og for den som vil ha en aktiv ferie. Her er både hav og fjord like i nærheten, og dere kan nyte den praktfulle naturen. Fuglereservatet Tipperne finner dere her, og i tillegg mange spennende severdigheter.
Det er butikker og spisesteder i Nymindegab. De nærmeste større byer er Skjern og Varde, som begge ligger ca. 30 km fra Nymindegab.

Severdigheter - Nymindegab

Den gamle redningsstasjon ved Nymindegab er blitt gjort om til et interessant museum, her kan dere bli informert om skip, som har grunnstøtt på Vestkysten ved Nymindegab gjennom tidene.
I Nymindegab kan dere se et par bevis på byens fortid som fiskerleie; små hus, som før ble brukt av fiskerne til oppbevaring av fiskegarn og andre redskaper, samt en gammel fiskekutter.
Egnsmuseet Abelines Gård er en 130 år gammel strandfogdgård ved Haurvig på Holmsland Klit. Her kan dere få et innblikk i livet på Vestkysten i første halvdel av 1900-tallet (11 km).
Fuglereservatet Tipperne ligger litt nord for Nymindegab i bunnen av Ringkøbing Fjord. Et fuglemekka, hvor tusenvis av trekkfugler kan observeres (11 km).
I Bork Vikingehavn kan dere oppleve et rekonstruert vikinghus, samt flere vikingskip(15 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif