Feriehus til utleie Kølkær

Utvalg: 1-5 feriehus

Landsbyen Kølkær ligger midt i det grønne Jylland, like ved Søbys gamle brunkullsleirer, Søby Sø og byene Ikast og Herning.

Familie på tur på havna, ferie i Danmark.

Kølkær er omgitt av skjønne, frodige og rolige naturomgivelser. Her kan dere nyte en avvekslende natur, utforske de gamle brunkullsleirer, bade i Søby Sø, fiske i elvene omkring, eller ta en utflukt til en av severdighetene i nærheten.
Det er butikker og spisesteder i Kølkær. Landsbyen ligger like ved Ikast (11 km) og Herning (14 km), som begge byr på interessante severdigheter, aktiviteter og shopping.

Severdigheter - Kølkær

Hedelandsmuseet i Kølkær viser en mindre samling av gamle landbruksmaskiner og husgeråd.
Brunkullsleirene i Søby, som sist i 40- og fram til 70-årene forsynte det meste av Danmark med kull, består i dag av 1500 ha. land med enestående natur, brunkullsgraver og et museum, som er innrettet i en av de opprinnelige boliger (3 km).
Besøk ¿hedens hovedstad¿, den hyggelige byen Herning, som bl.a. er kjent som tekstil-, messe- og kulturby. Her finner dere en lang rekke gallerier, Steen Steensen Blicher Museet, gode muligheter for shopping og diverse spisesteder (14 km).
Skarrild Kirke er en av Danmarks eldste, og på kirkegården ligger gravene til engelske piloter fra et nedskutt krigsfly (17 km). Den tidligere herregård Skarrildhus, i dag flott restaurert, ligger ned mot Karstoft Å, med en fin rhododendronpark og en idyllisk, gammel vannmølle.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif