Feriehus til utleie Starup

Utvalg: 1-5 feriehus

I Starup finner dere hyggelig landsbystemning i nydelig og vekslende natur.

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

Den hyggelige landsbyen Starup ligger i hjertet på midt-vestjylland, omgitt av deilig, frodig natur med daler, åker med avgrøde og beitende dyr, eng, myr, skog og plantasjer. Den idylliske Holme elven løper rett forbi Starup og den naturskjønne kyst-til-kyst-stien mellom Vejle og Blåvand går langs elven forbi Starup.
Starup ligger tett på byer som Grindsted (15 km), Varde (25 km), Billund (27 km) og Esbjerg (35 km), så fra Starup er det kort avstand til butikker, spisesteder, severdigheter, fornøyelser og strand. Dere kan også handle inn dagligvarer i Starup.

Severdigheter - Starup

Den største severdigheten i Starup er den flotte naturen med dal, skog og hede som omgir landsbyen.
S. Syllatzes kilde er en hellig kilde fra middelalderen og som etter sagnet har en helbredende virkning. Dere kan komme ned til kilden via en trapp bak Starup Kirke, som ligger veldig vakkert på en liten topp på en eng, syd for Holme Å.
I Tambour Have i Nordenskov ved Karlsgårde Sjø kan dere nyte roen og synet av de mange, nydelige havemotiver (15 km). Ved Karlsgårde Sjø finnes det en kopi av den lille havfrue - av tre.
Janus Bygningen i Tistrup er et kunstmuseum for moderne billedkunst, skulptur og kunsthåndverk. Her kan dere oppleve spennende, skiftende utstillinger (23 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif