Feriehus til utleie Fanø Bad

Utvalg: 30-70 feriehus

Feriebyen Fanø Bad er preget av eldre, vakre sommerhus og en flott hvit sandstrand som er 18 km lang.

I feriehus på Danmarks vestkyst

Fanø Bad ligger på vestsiden av Fanø, like ved Danmarks eldste 18-hulls golfbane fra 1902. Fra Nordby, øyas ferge- og skipsby, er der bare et par km til Fanø Bad. Her kan dere bade, surfe, samle rav, spille golf, tennis, minigolf osv. eller bare slappe av og nyte de flotte omgivelser. I Fanø Bad kan dere få kjøpt dagligvarer og et par spisesteder finnes også. Den 56 km2 store øya ligger bare 1,5 km fra fastlandet, og det tar bare 13 min. å komme fra Esbjerg til Fanø. De gamle, idylliske bymiljøer med de karakteristiske, stråtekte hus, de smale gater, den enestående stranden, den friske luft, de skjønne naturområder og den hyggelige stemningen på øya gjør Fanø til et attraktivt feriemål.

Severdigheter - Fanø Bad

På øya bor det flere kunsthåndverkere, og dere kan f.eks. besøke et lysstøperi i Rindby (3 km), flere gallerier i Nordby samt ravsliperier i både Nordby (2 km) og Sønderho (14 km).
I Nordby, er Fanø Museum innrettet i et typisk Fanøhus, og her kan dere få et inntrykk av, hvordan befolkningen levde for 300 år siden.
Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling i Nordby viser en omfattende samling av seilskip og drakter samt, 2 stuer fra et gammelt skipsrederhjem som er intakte fra den tiden.
Sønderho er en liten godt bevart fiskelandsby med vakre, stråtekte hus på Fanøs sydspiss. Her finner dere fred og ro.
Hannes Hus er et beskjedent Sønderho-hjem fra 1700-tallet, som også er bevart fra gammel tid.
På museene kan dere oppleve kunst og kulturminner, bl.a. Fanø Kunstmuseum i Sønderho.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif