Feriehus til utleie Ferring

Utvalg: 5-20 feriehus

Ved de steile klinter på Jyllands vestkyst mellom Ferring Sø og Bovbjerg Fyr ligger Ferring.

Familie på tur på havna, ferie i Danmark.

Landsbyen Ferring ligger midt på klinten 'Bovbjerg' på Jyllands Vestkyst, rett under den 5 km lange sjø Ferring Sø, 10 km syd for ferieområde Vejlby Klit og 14 km vest for handelsbyen Lemvig. I Ferring by finnes et museum for maleren Jens Søndergaard, et geologisk minimuseum og noen få forretninger. Det 26 m høye Bovbjerg Fyr finner dere rett syd for Ferring.
Ferring er et stille feriested i naturskjønne omgivelser. I dette kjente og godt besøkte ferieområdet kan dere fiske, bade, spasere, sykle, fly med drager, hangglide, paraglide eller besøke museer.

Severdigheter - Ferring

Ferring har en liten, romantisk kirke, som ligger ved Bovbjerg Klint, tett ved Vesterhavet.
Jens Søndergaard Museet ligger ytterst på klinten. Her malte kunstneren bilder av området og i særdeleshet havet i ro og opprør.
Det 26 m røde høye fyrtårn i Bovbjerg er områdets høyeste punkt og herfra er det mulig å se så langt som 35 km. Vest for fyret ligger en usedvanlig velbevart gravhaug fra bronsealderen 'Hesthøj'.
I et par av kystinspektoratets vakre gamle arbeidshus er det nå innrettet et spennende minimuseum, som forteller om områdets historie og utviklingen langs kysten.
I Vejlby Sommerpark kan dere fiske, leie ridehester, kjøre på frontbikes, spille minigolf eller besøke dyrene i parkens kjæledyrszoo.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif