Feriehus til utleie Rømø, Lakolk

Utvalg: 60-150 feriehus

Lakolk - sommerhus ved Danmarks bredeste sandstrand på Rømø

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

Lakolk er Rømøs eldste ferieområde, ligger på øyas vestside, ved en av Europas vakreste badestrender. Det gamle, stemningsfylte sommerhusområde Lakolk er omgitt av Vesterhavet, deilig strand og et kupert klittområde med siv og lyng. I Lakolk kan du oppleve noen av øyas eldste, og stadig velbevarte sommerhus fra 1895.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Lakolk Butikksenter. Byen byr også på flere aktivitetsmuligheter, spisesteder, Rømø Mini Museum, Rømø Ranch Ridesenter og et lysstøperi.
Den nærmeste større by er Skærbæk, som ligger på fastlandet, 19 km fra Lakolk.
Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang demning, og øyas byr på deilig natur, lang, bred sandstrand, Vadehavet, Vesterhavet, frisk havluft, et rikt fugle- og dyreliv, velbevarte rømøgårder, museer og hyggelig øy-stemning.

Severdigheter - Rømø, Lakolk

Lysstøperiet 'Rømø Lys', befinner seg i Lakolk butikksenter. Her dypper du dine egne lys, velger mellom flere farver og betaler etter vekt.
På Rømø Mini Museum i Lakolk fortælles om Rømøs natur gjennom tiden og tidevannets innflytelse ¿ helt fra Rømø kun var en sandbanke i havet.
Naturcenter Tønnisgård ved Tvismark er innrettet i en gammel stråtekt Rømøgård, og viser utstillinger om Rømøs natur og kultur (5 km).
Nationalmuseet Kommandørgården ved Toftum er en totalt restaurert gård fra 1748, som viser den velstand, som kommandørene brakte til Rømø (5 km). Danmarks eldste og minste skole ligger også ved Toftum. Den historiske skole ble benyttet i årene 1784-1874.
I Juvre kan du oppleve et havegjerde, som er lavet av hvalunderkjeber i 1772 (6 km).
Rømø Sommerland ved Østerby er en aktivitetspark med 40 forskjellige aktiviteter for hele familien, bl.a. vannland og minigolfbane (11 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif