Feriehus til utleie Skodbjerge

Utvalg: 5-20 feriehus

Skodbjerge på Holmsland Klit har en vakker strand, høye klitter og en enestående natur.

Familie på tur på havna, ferie i Danmark.

Dette hyggelige og rolige ferieområdet Skodsbjerge ligger mellom Haurvig og Bjerregård på tangen Holmsland Klit. Mot vest ligger Vesterhavets sandbadestrand og mot øst er det utsikt til fuglereservatet Tipperne og Værneengene i bunnen av Ringkøbing Fjord.
Syd for Skodsbjerge ligger ferieområdet Bjerregård. Her finnes en landhandel, tennisbaner, minigolf og hesteutleie. Fra Bjerregård og opp langsmed Holmsland Klit kan dere sykle eller gå på naturstien, som snor seg gjennom klittene og sommerhusområdene, helt opp til Søndervig.
Hvide Sande, som ligger ca. 13 km nord for Skodbjerge, er en hyggelig og livlig by. Her er museer, fiskerihavn, gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.

Severdigheter - Skodbjerge

Ved landeveien i Haurvig kan dere se et av de gamle sjømerker, som hjalp sjøfolk og fiskere på 1800-tallet. Dette sjømerket, som er av tre, er plassert på en høy klitt ut mot havet.
Den hvitkalkede Haurvig Kirke med rødt tegltak fra 1869 ligger vakkert ned mot fjorden i et åpent naturlandskap. Den historiske Haurvig Redningsstation er fra 1860.
Egnsmuseet Abelines Gård, en strandfogdgård fra 1860 årene, ligger tett på Skodbjerge. Fra klittene ved Abelines Gård er det en fantastisk utsikt over hav og land og Ringkøbing Fjord. Hvide Sande ligger midt på landtangen Holmsland Klit, og er Danmarks 5. største fiskerihavn. I byen opplever dere en blanding av livlig aktivitet og rolig sjarm. Besøk evt. Fiskeriets Hus med det store Vestkystakvarium. Dessuten arrangeres det i Hvide Sande fiskeauksjoner for turistene.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif