Feriehus til utleie Rømø, Toftum

Utvalg: 10-40 feriehus

Toftum - store sommerhus i Rømøs beste sykkelferieområde

Familie på tur på havna, ferie i Danmark.

Toftum er et rolig og hyggelig sommerhusområde, som ligger 1 km nord for demningen i vakre naturomgivelser. Toftum er omgitt av lyngkledte arealer og ligger mitt mellom øyas nordligste ferieområde, Juvre, og den 10 km lange demning, som forbinder Rømø med fastlandet og den jyske vestkysten. Ferieområdet er kjent for store sommerhus og grusveier. En nyere sykkelsti fører forbi Toftum og ved å følge denne, blir du ledet rundt hele øya. Ved Toftum finner du også Nationalmuseet Kommandørgård og Danmarks mindste og eldste skole. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og ca. 3 km herfra byr Kongsmark på et større utvalg av butikker og spisesteder. Den nærmeste større by er Skærbæk, som ligger på fastlandet, 16 km fra Toftum.
Den deilig natur, den lange, brede sandstranden, Vadehavet, Vesterhavet, den friske havluft, det rike fugle- og dyreliv, de velbevarte rømøgårder, museene og den hyggelige stemning gjør Rømø til en attraktiv feriedestinasjon.

Severdigheter - Rømø, Toftum

Danmarks eldste og mindste skole ligger i Toftum. Den historiske skole ble benyttet i årene 1784-1874.
Ved Toftum finner du også Nationalmuseets Kommandørgård, som er en totalt restaurert gård fra 1748, som viser den velstand, som kommandørne brakte til Rømø.
Landsbyen Juvre er preget av de karakteristiske, gamle og velbevarte Rømø-gårder med flotte dører (1 km). I Juvre kan du også oppleve et havegjerde, som er lavet av hvalunderkjever i 1772.
Naturcenter Tønnisgård ved Tvismark er innrettet i en gammel stråtekt Rømøgård, og viser en interessant utstilling om Rømøs natur og kultur (2 km).
Rømø Mini Museum i Lakolk forteller om Rømøs natur gjennom tidene og tidevannets innflytelse (5 km).
Rømø Sommerland er en aktivitetspark ved Østerby med 40 forskjellige aktiviteter for hele familien, bl.a. vannland og minigolfbane (8 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif