Feriehus til utleie Rømø, Vesterhede

Utvalg: 10-40 feriehus

Vesterhede - stråtekte sommerhus på Rømø

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

Vesterhede er et lille sommerhusområde, som ligger ved Vråby Plantage på den sørlige del av Rømø, ca. 1 km innenfor kysten. Ferieområdet Vesterhede er omgitt av skog, klitter og hedearealer. Kun grusveier fører gjennem det hyggelige og naturskjønne område og nesten alle husene her er stråtekte.
Området er meget dyrerikt og innbyr til opphold i naturen. Det er også mange aktivitetsmuligheter, flere spisesteder og gode innkjøpsmuligheter i nærheten.
3 km herfra byr Havnebyen på et hyggelig havneområde og en helt spesiell, fredelig øyhavns-atmosfære.
Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang demning. Den deilige naturen, den lange, brede sandstranden, Vadehavet, Vesterhavet, den friske havluften, det rike fugle- og dyreliv, de velbevarte rømøgårder, museene og den hyggelige stemning gjør Rømø til en interessant feriedestinasjon.

Severdigheter - Rømø, Vesterhede

Rømø Sommerland ved Østerby er en aktivitetspark med 40 forskjellige aktiviteter for hele familien, bl.a. vannland og minigolfbane (2 km).
Natursenter Tønnisgård ved Tvismark er innrettet i en gammel stråtekt Rømøgård, og viser utstillinger om Rømøs natur og kultur (5 km).
Nationalmuseet Kommandørgården ved Toftum er en totalt restaurert gård fra 1748, som viser den velstand, som kommandørene brakte til Rømø (8 km). Danmarks eldste og mindste skole ligger også i Toftum. Den historiske skole ble benyttet i årene 1784-1874.
I Juvre kan du også oppleve et havegjerde, som er lavet av hvalunderkever i 1772 (9 km).
Rømø Mini Museum i Lakolk forteller om Rømøs natur gjennom tidene og tidevannets innflydelse (10 km).
Rømø er rik på kunsthåndverkere, og på øya finner du flere gallerier, lysstøperier og keramikkverksteder.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif