Feriehus til utleie Trans

Utvalg: 1-5 feriehus

Sommerhusområdet ved Trans ligger ut til Vesterhavet i den deilige, vestjyske natur, ca. 17 km fra Lemvig.

Ferieopplevelser i Danmark, Legoland.

Trans ligger i forlengelse av den lille landsbyen Fjaltring, nord for Nissum Fjord på Jyllands vestkyst. Trans Kirke har en bemerkelsesverdig beliggenhet kun få meter fra Vesterhavets skrenter. Området omkring Trans er fredfylt og naturskjønt. Her er det mange aktivitetsmuligheter og for naturelskere er området ideelt.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Fjaltring, men gode innkjøpsmuligheter finner du i byene Lemvig (17 km), Struer (43 km) og Hostebro (44 km), som dessuten tilbyr aktiviteter, severdigheter og spisesteder.

Severdigheter - Trans

Trans Kirke fra år 1200 ligger helt ute ved Vesterhavet og er, dels på grunn av sin bemerkelsesverdige beliggenhed, vært et besøk.
I utkanten av Fjaltring ligger det kjente kultursenter Tuskær, hvor du bl.a. kan oppleve skiftende utstillinger.
I Bovbjerg, 3 km nord for Trans, finner du et rikt kunstnermiljø, et museum, et galleri samt et par forretninger og spisesteder. Det røde 26 m høye Bovbjerg Fyr ligger ved de steile klinter. Fyret er områdets høyeste punkt og herfra er det mulig å se hele 35 km vekk.
I Ferring, 4 km mot nord, ligger Jens Søndergaard Museet ytterst på klinten. Her malte kunstneren billeder av området og i særdeleshet havet i ro og opprør.
I Vejlby Sommerpark, 14 km mot nord, kan du fiske, leie ridehester, kjøre på frontbikes, spille minigolf og besøke dyrene i parkens kjæledyrszoo.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif