Feriehus til utleie Stauning

Utvalg: 30-70 feriehus

På østsiden av Ringkøbing Fjord ligger det hyggelige ferieområdet Stauning, omgitt av en vakker natur.

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

Stauning ligger i et rolig og et naturskjønt område med plantasje og skog, rett ut til Ringkøbing Fjord. Stauning havn er en liten, hyggelig fiskerihavn og som også den lokale båtklubb holder til. Inne i havnen finnes en bemerkelsesverdig fiskesjø.
10 km fra Stauning ligger Skern. Her kan dere finne mange gode butikker og flere gode spisesteder.
Stauning er et feriested for de, som nyter å være i naturen. Et fredelig ferieområde med gode muligheter for aktivitet og serverdigheter for hele familien innen rekkevidde.

Severdigheter - Stauning

Bousøgård er en typisk vestjysk gård fra det forrige århundre. Den firelengede stråtekte gård rommer et pottemakerverksted, hvor det fremstilles bruksting i leire etter gamle tradisjoner. Ved verkstedet finnes det et museum for dekoret dansk lertøy, og i den gamle låve er det innrettet et stort kunstgalleri.
Stauning Kirke er en av områdets største og avspejler den velstand, som preget Stavning Sogn i gamle dager.
På Dansk Veteranfly Museum kan dere oppleve Danmarks største samling av KZ-fly som ble framstilt i Danmark.
Den velbevarte gamle vannmølle i Bundsbæk ligger ved den fredede Bjørnemose. Møllen og bygningene er i dag restaurete og dere har mulighet for å oppleve, hvordan de malte korn, og bakte brød i den gamle stenovn før i tiden.
Syd for Bundsbæk Mølle er det opført en liten jernalderlandsby, hvor en familie om sommeren lever som våre forfedre gjorde det for 2000 år siden.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif