Feriehus til utleie Haurvig

Utvalg: 10-40 feriehus

Haurvig er et rolig og vakkert sommerhusområde mellom fjord og hav.

Familie på tur på havna, ferie i Danmark.

Haurvig ligger på landtangen Holmsland Klit, som skiller Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet. Et rekreativt og hyggelig feriemål for hele familien.
Ved landeveien i Haurvig kan dere se et av de gamle sjømerker, som hjalp sjøfolk og fiskere på 1800-tallet. Dette sjømerket, som er av tre, er plassert på en høy klitt ut mot havet.
Dessuten er Haurvig kjent for sin gamle redningsstasjon, kirken som ligger flott til, Abelines Gård, og 'Kirkehavnen' - en liten hyggelig fjordhavn. I Årgab, ca. 3 km nord for Haurvig, finner dere et badeland, tennisbaner, minigolf, Put & Take fiskesjø og en landhandel.
Nord for Haurvig, ca. 8 km, ligger den livlige og hyggelige byen Hvide Sande. Her er museer, fiskerihavn, gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.

Severdigheter - Haurvig

Den hvitkalkede Haurvig Kirke, med rødt tegltak fra 1869, ligger vakkert ned mot fjorden i et åpent naturlandskap. Den historiske Haurvig Redningsstation er fra 1860.
Egnsmuseet Abelines Gård, er en strandfogdgård fra 1860-årene, som ligger tett ved Haurvig. Fra klittene ved Abelines Gård er det en flott utsikt over landskapet, havet og Ringkøbing Fjord.
Midt på landtangen Holmsland Klit ligger Hvide Sande. Den er Danmarks 5. største fiskerihavn. I byen opplever dere en blanding av livlig aktivitet og rolig sjarm. I Hvide Sande arrangeres det dessuten fiskeauksjon for turister.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif