Feriehus til utleie Årgab

Utvalg: 5-20 feriehus

Årgab er et populært ferieområde mellom Ringkøbing Fjord og Vesterhavet.

Kveldssol ved sjøen, feriehus i Danmark.

Årgab ligger direkte syd for Hvide Sande på landtangen Holmsland Klit. Her på dette sted er tangen veldig smal, hvilket betyr at alle sommerhusene ligger veldig tett ned til stranden.
Her er meget populært å surfe, og derfor finnes det ved fjorden et surfesenter med surfeskole. I Årgab finner dere også badeland, tennisbaner, minigolf, Put & Take fiskesjø samt en landhandel.
Den livlige og hyggelige byen Hvide Sande, som ligger ca. 5 km for Årgab, har museer, fiskerihavn, gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.

Severdigheter - Årgab

På en høy, umiddelbart før Hvide Sande, kan dere se et av de gamle sjømerker, som før i tiden fortalte sjøfolk, at de nå befant sig ut for Årgab.
Fra det 38 høye Nr. Lyngvig Fyr, som ligger mellom Hvide Sande og Søndervig, kan dere få en fantastisk utsikt over vannet og landskapet.
Hvide Sande ligger midt på landtangen Holmsland Klit, og er Danmarks 5. største fiskerihavn. I byen opplever dere en blanding av livlig aktivitet og rolig sjarm.
Fiskernes Hus i Hvide Sande er et samtidsmuseum, som bl.a. forteller historien om fiskens vei fra Vesterhavet til forbrukeren.
Dessuten arrangeres det i Hvide Sande fiskeauksjoner for turistene.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif