Feriehus til utleie Lem

Utvalg: 1-5 feriehus

Lem ligger naturskjønt til øst for Ringkøbing Fjord - mellom Ringkøbing og Skjern.

I feriehus på Danmarks vestkyst

Landskapet, som omgir Lem, er variert med bl.a. eng, skog, hede, elv og fjord. Fra Lem er det ca. 5 km til den østlige bredd av Ringkøbing Fjord.
Lem er kjent for sitt gamle smiehåndverk, og den vakre naturen omkring byen innbyr til ferie, til tross for byens industri. Området er spesielt velegnet for lystfiskere og naturelskere. I byen er det fine butikker og flere spisesteder. De nærmeste større byer er Skjern (13 km) og Ringkøbing (18 km).

Severdigheter - Lem

Smedenes Hus i Lem er et spennende museum. Med sine skiftende utstillinger og arrangementer viser det byens industrihistorie.
Dejbjerg Jernalder er et jernaldermuseum med rekonstruksjoner, utstillinger og levendegjøring av familier, håndverk og aktiviteter fra jernalderen(13 km).
Den gamle, vakre byen Ringkøbing med sine røde tegltak og de gamle brostensbelagte gater, ligger 18 km fra Lem og er et besøk verd. Her finner dere også spennende severdigheter, butikker og et hyggelig by- og havnemiljø.
På Dansk Veteranfly Museum, nord for Stavning, kan dere oppleve Danmarks største samling av KZ-fly som ble framstilt i Danmark (ca. 8 km).
Bousøgård ved Stavning er en typisk vestjysk gård fra det forrige århundre. Den har fire bygninger, med stråtekte tak og inneholder et pottemakerverksted. Ved verkstedet finnes et museum for dansk dekorert keramikk, og i den gamle låve er det innrettet et stort kunstgalleri (ca. 9 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif