Feriehus til utleie Ribe

Utvalg: 1-5 feriehus

Hold ferie i Danmarks eldste by og opplev den spesielle, autentiske stemningen.

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

Ribe ble grunnlagt i år 710 og er dermed Danmarks eldste by. Den idylliske Ribe Å risler gjennom den sjarmerende, stemningsfulle og historiske byen som har et hyggelig, middelalderlig bysenter med gamle hus, stokkroser, brosteinsbelagte gater og en flott, gammel vannmølle. Ribe byr på butikker, restauranter og et utall av severdigheter, som for eksempel Ribe Domkirke, Ribe Kunstmuseum og Ribe VikingeCenter. Dessuten er det bare 6 km til det enestående Vadehav - en av Danmarks fem nasjonalparker. Ribe er et ideelt ferieområde for naturelskere, lystfiskere, golfspillere og kulturelt interesserte.

Severdigheter - Ribe

Den 800 år gamle Ribe Domkirke er smukt utsmykket, og fra kirkens 50 meter høye tårn ’Borgertårnet’ kan dere se ut over det flate marsklandskapet som ligger rundt Ribe.
Besøk Vadehavscentret og ta med på en guidet tur til Danmarks nye Nationalpark Vadehavet eller til Mandø.
Museet Ribes Vikinger er byens museum for vikingtid og middelalder. Her finner dere også en opplevelseshall, et multimedierom og et middelalder-lekerom.
På Ribe Vikingecenter kan dere oppleve, hvordan vikingtidens Ribe er blitt rekonstruert og livaktiggjort.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif