Feriehus til utleie Fjaltring

Utvalg: 1-5 feriehus

Fjaltring er en liten vestjysk landsby, som ligger i et rolig og naturskjønt område, like nord for Nissum Fjord.

Kveldssol ved sjøen, feriehus i Danmark.

Fjaltring ligger ved en deilig vesterhavsstrand i et fredfylt område. Byen er kjent for sin gamle, vakre kirke, og sitt kultursenter som ligger i en velbevart strandgård.
Dere kan få kjøpt dagligvarer i området, men de gode butikkene finner dere i byene Lemvig (17 km), Struer (43 km) og Hostebro (44 km), som dessuten tilbyr aktiviteter, severdigheder og spisesteder.

Severdigheter - Fjaltring

Den vakre, gamle Fjaltrings Kirke fra 1100-tallet ligger bare få meter fra Vesterhavet og på kirkegården kan dere se 2 skulpturer i granitt.
I utkanten av Fjaltring ligger det kjente kultursenter Tuskær, hvor dere bl.a. kan overvære skiftende utstillinger.
I Bovbjerg, få km nord for Fjaltring, finner dere et rikt kunstnermiljø, et museum, et galleri, samt et par forretninger og spisesteder. Det røde 26 m høye Bovbjerg Fyr som ligger ved bratte klinter, er områdets høyeste punkt og herfra er det mulig å se 35 km utover.
I Ferring, 6 km mot nord, ligger Jens Søndergaard Museet ytterst på klinten. Her malte kunstneren bilder av området og spesielt havet i ro og opprør. I den lille landsbyen finnes dessuten et geologisk minimuseum, noen få forretninger og en liten, romantisk kirke.
I Vejlby Sommerpark, 15 km mot nord, kan dere fiske, leie ridehester, kjøre på frontbikes, spille minigolf og besøke dyrene i parkens kjæledyrszoo.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif