Feriehus til utleie Sdr. Felding

Utvalg: 1-5 feriehus

I Sdr. Felding er dere omgitt av nydelige hedelandskap, sjøer, elver og skog.

Familie på tur på havna, ferie i Danmark.

Sdr. Felding er en liten, hyggelig by på den vestjyske hede. Den ligger tett på større byer som Skjern, Brande og Herning, og cirka 30 km fra Ringkøbing Fjord. I Sdr. Felding er dere omgitt av bakker og hedearealer, skog, sjøer og den idylliske Skjern elva. Dette området er ideelt for lystfiskere og naturelskere. Og samtidig ligger Sdr. Felding tett på større byer, severdigheter og fornøyelser for hele familien. For eksempel ligger LEGOLAND® og Givskud Zoo bare rundt 40 km fra feriehuset deres, og 50 km vekk kan dere bade i Vesterhavet. Man kan handle dagligvarer i Sdr. Felding. I Herning, 30 km mot nord, er det kafeer, restauranter og gode shoppingmuligheter.

Severdigheter - Sdr. Felding

Opplev folkeminner og krigshistorie på Skarrild-Karstoft museum og lokalarkiv (9 km).
Ved de naturskjønne hedearealer og skogen ned til Karstoft Å finner dere den tidligere herregården Skarrildhus som i dag er nydelig restaurert og omgitt av en deilig, romantisk park. På stedet finnes dessuten en rododendronpark og en idyllisk, gammel vannmølle (9 km).
På Hoven Landsbymuseum kan dere se utstillinger om den vestjyske natur og om, hvordan det fattige samfunnet på heden har utviklet seg til en velfungerende landsby (13 km). Ved Hoven ligger også det imponerende Heimdal Gods.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif