Feriehus til utleie Fanø, Rindby Strand

Utvalg: 60-150 feriehus

Ved Rindby Strand på Fanø kan dere oppleve 18 km vakker, hvit sandstrand.

Kveldssol ved sjøen, feriehus i Danmark.

Den 56 km2 store øya ligger bare 1,5 km fra fastlandet, og fergeoverfarten fra Esbjerg til Fanø tar kun 13 min. De gamle, idylliske bymiljøer og karakteristiske, stråtekte hus, smale gater, den enestående sandstrand, frisk luft, vakre naturområder og den hyggelige stemningen på øya gjør Fanø til et attraktivt feriemål.
Rindby Strand ligger på vestsiden av Fanø, på øyas smaleste sted, ca. 3 km fra ferge- og skipsbyen Nordby. Sommerhusene på stedet ligger i et kupert klittlandskap, like bak stranden. Det er innkjøpsmuligheter og flere spisesteder i Rindby.

Severdigheter - Fanø, Rindby Strand

På øya bor flere kunsthåndverkere, og dere kan f.eks. besøke et lysstøperi i Rindby, flere gallerier i Nordby samt ravsliperier i både Nordby og Sønderho.
Fanø Museum er innrettet i et typisk Fanøhus i Nordby, og her kan dere få et inntrykk av hvordan befolkningen levde for 300 år siden (3 km).
Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling i Nordby viser en omfattende samling av seilskip og drakter, samt 2 intakte stuer fra et gammelt skipsrederhjem.
Sønderho er en liten, velbevart fiskerlandsby med vakre, stråtekte hus på Fanøs sydspiss. Her finner dere fred og ro (12 km).
Hannes Hus er et beskjedent Sønderho-hjem fra 1700-tallet, som er bevart nesten intakt.
Kunst og kulturminnene kan oppleves på de mange museer, bl.a. Fanø Kunstmuseum i Sønderho.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif