Feriehus til utleie Bovbjerg

Utvalg: 5-20 feriehus

Bovbjerg er et kunstnermiljø, med ren luft, imponerende klinter og storslått utsikt over Vesterhavet.

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

Bovbjerg ligger like ved landsbyen Ferring, 10 km syd for ferieområdet Vejlby Klit og 14 km vest for handelsbyen Lemvig. Bovbjerg er et stille og populært feriested med et rikt kunstnermiljø, et museum, et galleri, samt et par forretninger og spisesteder.
Ved de bratte klintene ligger det røde Bovbjerg Fyr som er 26 m høyt. Fyret er det høyeste punkt i området og herfra er det mulig å se så langt som 35 km.
Her kan dere fiske, bade, spasere, sykle, fly med drager, hangglide, paraglide eller besøke museer.

Severdigheter - Bovbjerg

Bovbjerg har alltid hatt et rikt kunstnermiljø. Galleriet Det Gule Hus stiller ut oljemalerier, akvareller, grafikk, skulpturer, keramikk m.m., Glasshytten viser en allsidig glassutstilling og Pegasus er en utstilling av malerier fra området.
I et par av kystinspektoratets flotte gamle arbeidshus er det nå innrettet et spennende minimuseum, som forteller om områdets historie og utvikling langs kysten.
Det røde 26 m høye fyrtårn i Bovbjerg er områdets høyeste punkt og herfra er det mulig å se så langt som 35 km. Vest for fyret ligger en usedvanlig velbevart gravhaug fra bronsealderen ¿Hesthøj¿.
I Ferring ligger Jens Søndergaard Museet ytterst på klinten. Her malte kunstneren bilder av området og i særdeleshet havet i ro og opprør. I den lille landsbyen finnes dessuten et geologisk minimuseum, noen få forretninger og en liten romantisk kirke.
I Vejlby Sommerpark kan dere fiske, leie ridehester, kjøre på frontbikes, spille minigolf og besøke dyrene i parkens kjæledyrszoo.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif