Feriehus til utleie Ringkøbing

Utvalg: 1-5 feriehus

Ringkøbing er en vakker, gammel kjøpstad med røde tegltak og brosteinsbelakte gater og ligger ut til Ringkøbing Fjord.

Kveldssol ved sjøen, feriehus i Danmark.

Den idylliske by har en gammel, flott renovert bysentrum og en vakker, velbevart kirke. Store deler av 'det gamle Ringkøbing' fremstår i sin oprinnelige form. Byen byr på gode innkjøpsmuligheter, spisesteder og severdigheter. Omgivelsene er preget av den milde Ringkøbing Fjord, det mere barske Vesterhav og vakre naturområder og fra Ringkøbing er det aldri langt til fritidsaktiviteter og severdigheter.

Severdigheter - Ringkøbing

I Ringkøbing finner du flere gallerier, pottemakerier, lysstøperier og andre arbeidende værksteder, hvor du kan følge produksjonen.
Ringkjøbing Museum er et arkeologisk og byhistorisk museum, hvis samling bl.a. omfatter en utstilling om polarforskeren Mylius Eriksen.
Fiske- og Familiepark West i Hee er en lekeplads for hele familien. Her kan du benytte et vannland, kjøre gokart, klappe geiter, hoppe på hoppeputer, kjøre med tog, leke på lekeplassen og fiske i de 3 store fiskesjøer (8 km).
I Søndervig kan du oppleve et 'Rock & Roll Museum' med bl.a. en Elvis Presley samling.
Smedenes Hus i Lem er et spennende museum, som med skiftende utstillinger og arrangemenger viser byens industrihistorie (13 km).
Den gamle, velbevarte vannmølle i Bundsbæk ligger ved den fredede Bjørnemose. Møllen og bygninger er i dag restaurerte og du har mulighet for å oppleve, hvordan man tidligere malte korn, og hvordan man bakte brød i den gamle steinovn (19 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif