Feriehus til utleie Rømø, Bolilmark

Utvalg: 30-70 feriehus

Bolilmark - sommerhus i Rømøs vakre naturområde

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

Bolilmark er et fredelig og naturskjønt ferieområde på Vadehavsøya Rømø, som byr på flotte badestrender, kultur, aktiviteter og hyggelig øystemning. Det rolige sommerhusområde ved landsbyen Bolilmark ligger på den nordlige del av Rømø, kun 2 km fra demningen og omgitt av vakre lyngklette hedearealer. Husene i området har alle gress på taket og faller utrolig godt inn i naturen. Det er muligheter for innkjøp av dagligvarer i området og i Kongsmark, 4 km herfra, finner du et bredere utvalg av butikker og flere spisesteder. Den nærmeste større by er Skærbæk, som ligger på fastlandet, 17 km fra Bolilmark.
Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang demning. Den deilige natur, den lange, brede sandstrand, Vadehavet, Vesterhavet, den friske havluft, det rike fugle- og dyreliv, de velbevarte rømøgårder, museene og den hyggelige stemning gjør Rømø til en interessant feriedestinasjon.

Severdigheter - Rømø, Bolilmark

Naturcenter Tønnisgård ved Tvismark er innrettet i en gammel stråtekt Rømøgård, og viser utstillinger om Rømøs natur og kultur (3 km).
Rømø Mini Museum i Lakolk forteller om Rømøs natur gjennom tidene og tidevannets innflydelse på øya (6 km).
Nasjonalmuseet Kommandørgården ved Rømø Kirkeby er en totalt restaurert gård fra 1748, som viser den velstand, som kommandørene brakte til Rømø (8 km).
Rømø Sommerland er en aktivitetspark ved Kommandørgården med 40 forskellige aktiviteter for hele familien, bl.a. vannland og minigolfbane.
Overalt på øya kan du oppleve de vakre, gamle Rømøgårder, som preger landskapet og er meget karakteristiske for øya. Rømø er også rik på kunsthåndverkere og på øya finner di flere gallerier, lysstøperier og keramikkværksteder.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif