Feriehus til utleie Fanø, Grøndal

Utvalg: 5-20 feriehus

Når dere holder ferie i Grøndal på Fanø er dere omgitt av natur og hav.

Familie på tur på havna, ferie i Danmark.

Feriehusområdet Grøndal ligger stille mellom ferge- og skipperbyen Nordby på østkysten på Fanø og Fanø Bad på vestkysten. Fanø er bare noen få kilometer bred på dette stedet, så feriehusene i Grøndal ligger i gåavstand til havet på begge sider av Fanø. Grøndal ligger i et lett kupert naturområde med furuer, nyperoser og et rikt dyreliv. Ved Fanø Bad finner dere en deilig, 15 km lang sandstrand med sanddyner og Danmarks eldste 18-hulls golfbane fra 1902. I den idylliske havnebyen Nordby med smale gater og Fanøhus med stråtak finner dere butikker, restauranter og kafeer. Fra Kikkebjerget har dere utsikt over Nordby og havnen.
Den 56 km2 store øya Fanø ligger bare 1,5 kilometer fra fastlandet, og fergeturen fra Esbjerg til Fanø tar 13 minutter.

Severdigheter - Fanø, Grøndal

Fanø byr på mange museer, gallerier og verksteder med kunsthåndverk. Blant mye annet kan dere besøke et lysstøperi og en ravsliper på øya.
Nordby har et kunstmuseum og Fanø Museum som er innrettet i et typisk Fanøhus. Her kan dere se, hvordan befolkningen levde her for 300 år siden.
Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling, også i Nordby, har en samling med seilskip og klesdrakter samt 2 intakte stuer fra et gammelt skipsrederhjem.
Hannes Hus er et beskjedent Sønderho-hjem fra 1700-tallet som har blitt bevart nesten intakt.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif