Feriehus til utleie Foldingbro

Utvalg: 1-5 feriehus

Når dere holder ferie i den hyggelige landsbyen Foldingbro er dere omgitt av nydelig natur.

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

Foldingbro ligger i flott og frodig natur - i hjertet av det sydlige Jylland. Dette ferieområdet er ideelt for lystfiskere og naturelskere, da det byr på gode muligheter for å vandre, fiske, ro kano og spille golf. Foldingbro byr dessuten på kunsthåndverk og mulighet for å handle dagligvarer.
Foldingbro ligger tett på byer som Rødding (11 km), Vejen (13 km), Ribe (20 km) og Esbjerg (50 km) og avstanden til butikker, spisesteder, severdigheter og fornøyelser er kort.

Severdigheter - Foldingbro

Foldingbros største severdighet er den vakre og fredfylte naturen rundt landsbyen.
Eignsmuseet i Sønderskov er innredet i autentiske omgivelser på renessanseherregården Sønderskovgård. Det kulturhistoriske museet utstiller oldtidsfunn fra eignen og har skiftende utstillinger (4 km).
Safari Zoo Park i Lintrup er en hyggelig zoo med over 100 dyrearter. Her kan dere hilse på dyrene, benytte lekeplasser og piknikområde, og ta med på en jeepsafari i parken (6 km).
Enghave Familie- og Naturpark er en stor, rekreativ opplevelsespark med blant annet esler, kenguruer, lamaer, geiter, dådyr og fugler. Dere kan dessuten benytte parkens grillområde, lekeplass, sjørøverskip, indianerleir, utsiktstårn og petanquebane (10 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif