Feriehus til utleie Rømø, Havneby

Utvalg: 150-350 feriehus

Havneby - sommerhus med havutsikt på Rømø

Kveldssol ved sjøen, feriehus i Danmark.

Den hyggelige Havneby ligger 8 km sør for demningen på østkysten av den naturskjønne Vadehavsøya Rømø. Sommerhusene i Havneby-området ligger i et vakkert, rolig hedeområde og fra de fleste husene er det utsikt over enten Vadehavet eller Vesterhavet.
Det hyggelige havneområde har en helt spesiell, fredelig øyhavns-atmosfære og her holder både fugler og seler til. Herfra kan du seile til øya Sylt. Havneby er et godt utgangspunkt hvis du ønsker å bade, fiske, vandre og sykle i det idylliske landskapet.
Det er muligheter for innkjøp av dagligvarer i Havneby. Den nærmeste større by er Skærbæk, som ligger på fastlandet, 23 km fra Havneby.
Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang demning. Den deilige natur, den lange, brede sandstrand, Vadehavet, Vesterhavet, den friske havluft, det rike fugle- og dyreliv, de velbevarte rømøgårder, museene og den hyggelige stemning gjør Rømø til en interessant feriedestinasjon.

Severdigheter - Rømø, Havneby

Overfor havnen er et par gamle, rustne kanoner plassert på en klitt i Havneby.
Nasjonalmuseet Kommandørgården ved Rømø Kirkeby er en totalt restaurert gård fra 1748, somr viser den velstand, som kommandørene brakte til Rømø (3 km).
Rømø Sommerland er en aktivitetspark ved Kommandørgården med 40 forskjellige aktiviteter for hele familien, bl.a. vannland og minigolfbane.
Naturcenter Tønnisgård ved Tvismark er innrettet i en gammel stråtekt Rømøgård, og viser utstillinger om Rømøs natur og kultur (7 km).
Rømø Mini Museum i Lakolk forteller om Rømøs natur gjennom tidene og tidevannets innflytelse på naturen (12 km).
Overalt på øya kan du oppleve de vakre, gamle Rømøgårder, som preger landskapet og er meget karakteristiske for øya. Rømø er rik på kunsthåndverkere, og på øya finner du flere gallerier, lysstøperier og keramikkerværksteder.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif