Feriehus til utleie Hoven

Utvalg: 1-5 feriehus

Den sjarmerende landsbyen Hoven i Vestjylland er omgitt av nydelig, uforstyrret hedelandskap.

Ferieopplevelser i Danmark, Legoland.

Hoven er en liten, koselig og aktiv landsby i den smukke, vestjyske natur. Byen ligger 17 km øst for Tarm og er omgitt av hede, plantasjer, et utall av elver, marker, grønne områder og småskog. De mange elvene og sjøene på eignen gir gode betingelser for lystfiskere.
Hoven har sitt eget landsbymuseum og tett på byen pynter det imponerende Heimdal Gods opp i landskapet. Hoven er dessuten kjent for produksjon av poteter og store dambruk til oppdrett av ørret.
Dere kan kjøpe dagligvarer i landsbyen og spise på Hoven Kro.

Severdigheter - Hoven

På Hoven Landsbymuseum kan dere se utstillinger om den vestjyske natur og om hvordan det fattige samfunnet på heden har utviklet seg til å bli en velfungerende landsby.
På Grindsted Museum kan dere lære mer om lokalområdet og historien dens. Grindsted har dessuten et Besettelsesmuseum, hvor dere kan få innblikk i dagligdagen i besettelsestiden (19 km).
Besøk Museumsgården Karensminde ved Grindsted. Dere kan utforske den gamle gården i ro og mak eller oppleve travle aktivitetsdager med mange gjester på stedet (20 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif