Feriehus til utleie Ballum

Utvalg: 10-40 feriehus

Marsklandsbyen Ballum ligger i det sydvestligste hjørne av Sønderjylland, ved Vadehavets forunderlige natur, mellom Tønder og Ribe.

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

Området omkring Ballum et barskt, men rikt og enestående naturlandskap ¿ et ideelt feriested for fugleinteresserte, lystfiskere og naturelskere. Området er et rolig feriested, som ligger tett ved severdigheter og demningen, som fører over til Vadehavsøya Rømø. Ballum består av 7 små, hyggelige landsbyer, og her finner dere innkjøpsmuligheter og et par spisesteder.

Severdigheter - Ballum

Beveg dere inn i jernalderens verden i Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk. Senteret rommer bl.a. et museum, en jernaldergård, graver og underjordiske ganger. (12 km)
Højer Mølle- og Marskmuseum ligger i Danmarks største hollandske mølle og viser en utstilling om springflo og livet i marsken. (19 km)
Besøk Rømø som har Europas bredeste sandstrand og deilig badevann. (21 km)
Ta evt. på en dagstur til den tyske grensen, som ligger ca. 25 km fra Ballum.
Den gamle middelalder- og renessanse slottskirken i Møgeltønder (25 km) og slottsparken omkring Schackenborg er også et besøk verd.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif