Feriehus til utleie Kibæk

Utvalg: 1-5 feriehus

Kibæk ligger ca. 13 km syd for Herning i vakre hedelandskaper.

I feriehus på Danmarks vestkyst

Kibæk er en liten provinsby med bare to handlegater, men er omgitt av en vakker og frodig natur med heder, skog og elver. Et ideelt feriemål for lystfiskere og andre som elsker naturen.
Det er mulig å kjøpe dagligvarer i Kibæk. I Herning finner dere interessante severdigheter, butikker og spisesteder.
Områdets sentrale beliggenhet i Jylland gjør, at det blir korte avstander til aktiviteter, utfluktsmål og flere byer.

Severdigheter - Kibæk

Opplev folkeminner og krigshistorie på Skarrild-Karstoft museum og lokalarkiv (7 km).
Den tidligere herregård Skarrildhus, som i dag er pittoresk restaurert og med en flott romantisk park, ligger naturskjønt til med heder og skog ned mot Karstoft Å. Her finnes også en rhododendronpark og en idyllisk, gammel vannmølle.
Besøk 'hedens hovedstad', den hyggelige byen Herning, der bl.a. er kjent som tekstil-, messe- og kulturby. Her ligger en lang rekke gallerier, Steen Steensen Blicher Museet, aktivitetsenteret 'Baboon City', butikker og spisesteder (13 km).
Brunkullsleirene i Søby forsynte det meste av Danmark med kull på 40-årene, og fram til 70-årene. De består i dag av 1500 ha. land med enestående natur, brunkullsgraver og et museum, som er innrettet i en av de opprinnelige boliger (15 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif