Feriehus til utleie Skærbæk

Utvalg: 5-20 feriehus

Her kan dere nyte ferien i deilig natur ved Vadehav og Vesterhav.

Kveldssol ved sjøen, feriehus i Danmark.

Skærbæk er en livlig by med atmosfære, og har museer, severdigheter, aktiviteter, grønne områder, mange spisesteder og gode innkjøpsmuligheter. Byen ligger ved Jyllands sydvestkyst - direkte ved den 10 km lange demningen, som fører over til Rømø. Skærbæk er omgitt av det enestående Vadehav, våtområder med et rikt fugleliv, marker, plantasjer og små, hyggelige lokalsamfunn.
Mange severdigheter, unik natur og de mange aktivitetsmuligheter gjør dette område til en ideell feriedestinasjon for fugleentusiaster, lystfiskere, naturelskere og barnefamilier.

Severdigheter - Skærbæk

Skærbæk Museum er et omegnshistorisk museum, som er innredet i en tidligere kjøpmannsgård fra 1909. Her illustreres egnens kultur og historie.
Galerie Erz er etablert i en gammel skogforvalterbolig på hovedveien og viser skiftende utstillinger av malerier, tegninger og foto.
Beveg dere inn i jernalderens verden i temaparken Hjemsted Oldtidspark ved Skærbæk. Senteret rommer et museum, en jernaldergård, graver og underjordiske ganger. Her kan dere se hvordan man levde i jernalderen (2 km).
Opplev de gamle Trøjborg slottsruiner ved Bredebro, hvor tidligere eiere spøker om natten, ifølge ryktene (12).
Besøk Rømø med Europas bredeste sandstrand, deilig badevann, sjarmerende, stråtekte Rømøgårder, hyggelig øy-stemning og mange severdigheter, som f.eks. Rømø Mini Museum, Naturcenter Tønnisgård, Nationalmuseet Kommandørgården og Rømø Sommerland (15 km).
Besøk kulturbyen Løgumkloster med det spennende kloster, som ble oppført av munker i 1100-tallet (18 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif