Feriehus til utleie Ulfborg

Utvalg: 1-5 feriehus

Ulfborg er naturskjønt og ligger mellom Nissum Fjord, Vesterhavet og Husby Klitplantasje.

Familie på tur på havna, ferie i Danmark.

Ulfborg er en vestjysk provinsby med gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder. Byen ligger litt sørøst for Nissum Fjord, med de mange, idylliske fiskelejer og fredede fugleområder, og ca. 12 km fra Vesterhavet. Byen er omgitt av rolige og vakre skogs, hede- og plantasjeområder, som gjør Ulfborg til et ideelt feriemål for naturelskere og fugleinteresserte. På grunn av Ulfborgs sentrale beliggenhet i Vestjylland, er det kort avstand til strand, natur, aktiviteter og severdigheter for hele familien.

Severdigheter - Ulfborg

Den lille, beskjedne Ulfkær Kirke i Ulfborg er bygget i 1900 av byens innbyggere og ligger i sentrum av byen. Kirke har et klokkespil, som er usedvanlig for en kirke av den størrelse.
7 km nord for Ulfborg finner du områdets eneste bevarte herregård Nørre Wosborg, som i dag fungerer som museum. Herregården er mere end 700 år gammel og ligger omgitt av en vollgrav. Både herregården og den tilhørende park er vært et besøk.
Strandgården i Ulfborg er en gammel, fredet klittgård, som utstiller gamle landbruks- og fiskeredskaper, det er mere en 100 år gamle (9 km).
Vedersø Egnsmuseum er et lokalhistorisk museum med bl.a. en minnestue for Kaj Munk (11 km).
De mange små, idylliske fiskeleier omkring Nissum Fjord, bl.a. Nr. Fjand, Nørhede Vest og Felsted Kog er vært et besøk.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif