Feriehus til utleie Hvide Sande

Utvalg: 1-5 feriehus

Hvide Sande er en blanding av byliv, fiskerihavn med aktivitet og atmosfære, severdigheter, strand og uspolert natur.

I feriehus på Danmarks vestkyst

Ferieområdet Hvide Sande ligger i et naturskjønt hede- og klittlandskap midt på landtangen Holmsland Klit og midt mellom Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.
Den livlige og hyggelige handelsbyen har landets 5. største fiskerihavn med et stort sluseanlegg til Vesterhavet og byr derutover på interessante museer, et lysstøperi, gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.
På havnen kan De oppleve et utall av fiskeskøyter, aktivitet og atmosfære. Dessuten kan De overvære fiskeauksjoner på havnen tidlig om morgenen eller delta i spesielle turistauksjoner som blir arrangert om sommeren.
Med sin natur samt sine severdigheter og aktivitetsmuligheter er Hvide Sande et attraktivt feriemål for hele familien.

Severdigheter - Hvide Sande

'Fiskernes Hus - Vestkystakvariet' i Hvide Sande er et kombinert museum og akvarium. Saltvannsakvariene rommer fisk og bunndyr fra Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, og museet forteller gjennom interessante utstillinger historien om fiskens vei fra Vesterhavet til forbrukeren.
I det hyggelige lysstøperi 'Hvide Sande Lys' kan De dyppe Deres egne stearinlys.
Fra det 38 m høye Nr. Lyngvig Fyr, 6 km nord for Hvide Sande, kan De nyte en fantastisk utsikt over vannet og landskapet. For foten av fyret blir det opplyst om planter og dyr på eignen.
Eignsmuseet Abelines Gård, en velbevart strandfutgård fra 1860erne, ligger veldig naturskjønt 7 km sør for Hvide Sande. Her får De et inntrykk av, hvordan man levde på eignen i gamle dager.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif