Feriehus til utleie Rømø, Sydøen

Utvalg: 30-70 feriehus

Langdal - sommerhus ved uberørt naturområde på Rømø

Moro på Vadehavet, danske feriehus til leie.

Langdal på Rømøs sørligste del er et hyggelig ferieområde med stråtekte hus. Langdal ligger opp til den naturskjønne Vråby Plantage, og tett ved herlig strand. Mot sør er naturen preget av trær, heder, klitter og lyng, og før du når ned til diget og stranden, fører grusveien deg gjennem områdene Sønderstrand og Landsende. Området virker meget uberørt pga. den tette natur og det rike dyreliv i plantasjen. Det finnes mange aktivitetsmuligheter, flere spisesteder og gode innkjøpsmuligheter i nærheten av Langdal.
I Havneby, 3 km fra Langdal, kan du oppleve et hyggelig havneområde og en helt spesiell, fredelig øyhavns-atmosfære.
Rømø er forbundet med fastlandet via en 10 km lang demning. Den deilige natur, den lange, brede sandstrand, Vadehavet, Vesterhavet, den friske havluft, det rike fugle- og dyreliv, de velbevarte Rømøgårde, museene og den hyggelige stemning gjør Rømø til en interessant feriedestinasjon.

Severdigheter - Rømø, Sydøen

Rømø Sommerland ved Østerby er en aktivitetspark med 40 forskellige aktiviteter for hele familien, bl.a. vandland og minigolfbane (2 km).
Naturcenter Tønnisgård ved Tvismark er indrettet i en gammel stråtækt Rømøgård, og viser utstillinger om Rømøs natur og kultur (6 km).
Nationalmuseet Kommandørgården ved Toftum er en totalt restaurert gård fra 1748, som viser den velstand, som kommandørne brakte til Rømø (9 km). Danmarks eldste og mindste skole ligger også i Toftum. Den historiske skole ble benyttet i årene 1784-1874.
I Juvre kan du også oppleve et havegjerde, som er lavet av hvalunderkjever i 1772 (10 km).
Rømø Mini Museum i Lakolk forteller om Rømøs natur gjennom tidene og tidevannets innflytelse (12 km).
Overalt på øya kan du oppleve de vakre, gamle Rømøgårder, som preger landskapet. Rømø er rik på kunsthåndverkere, og du finner flere gallerier, lysstøperier og keramikkverksteder her.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif