Feriehus til utleie Vilslev

Utvalg: 1-5 feriehus

Den hyggelige og kulturhistoriske landsbyen Vilslev i Sønderjylland er omgitt av malerisk bakkelandskap.

Ferieopplevelser i Danmark, Legoland.

Vilslev er en idyllisk, gammel landsby i Sønderjylland, som har klart å bevare sin sjarm og mange av de opprinnelige bygningene. Blant annet har byen en nydelig tufsteinskirke som ligger malerisk og dramatisk på kanten av marsken, en imponerende prestegård i senklassisk stil og mange andre, spesielle og velholdte gårder og bygninger.
Kongeåen snor seg gjennom Vilslev som ligger 4 km fra Vadehavskysten, 8 km nord for Ribe og 22 km syd for Esbjerg.
Vest for Vilslev ligger det lille høydedraget Herredsbjerget (8 m.o.h.), og her har man funnet bebyggelser og graver fra jernalderen.
Dere kan handle inn dagligvarer i Vilslev.

Severdigheter - Vilslev

Besøk Ribe, Danmarks eldste by, som med sine gamle, nydelige kulisser skaper en sjarmerende stemning. Bortsett fra stemningsfullt byliv byr Ribe blant annet på Ribe Domkirke, Museet Ribes Vikinger, Ribe VikingeCenter, Ribe Kunstmuseum og Minidyrehaven Ribelund (8 km).
I Safari Zoo Park ved Lindtrup kan dere få oppleve alligatorer, krypdyr, aper og fugler i blomstrende omgivelser (22 km).
I hovedstaden til Vestjylland, Esbjerg, finner dere et levende handels- og kulturliv samt et utall av museet og severdigheter, f.eks. Esbjerg Kunstmuseum og Fiskeri- og Søfartsmuseet (22 km).
Fra Esbjerg kan dere seile til Fanø på 10 min. Med sine gamle, idylliske bymiljøer med karakteristiske hus med stråtak, flott natur og enestående badestrender er øya helt sikkert verdt et besøk.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif