Feriehus til utleie Højer

Utvalg: 10-40 feriehus

Højer er en hyggelig marskby, og et rolig feriested. Den ligger i et spesielt naturlandskap ved Vadehavet i Sønderjylland.

Familie på tur på havna, ferie i Danmark.

Med sine diker, sluser og marskland er Højer beskyttet mot Vadehavet. Byen ligger i et enestående, naturskjønt og flatt område med et rikt fugleliv, rett ved Tønder, grensen til Tyskland og de vakre badestrender på øya Rømø. Højer er ideelt for turer i området, og her finnes mange natur-, historie- og kulturseverdigheter. Det er flere butikker og spisesteder i Højer.

Severdigheter - Højer

Højer Mølle- og Marskmuseum befinner seg i Danmarks største hollandske mølle og viser en utstilling om springflo og livet i marsken.
Højer Gl. Sluse fra 1861 og Vidåslusen, som er Højers nye sluse fra 1980, blev anlagt for å sikre kysten i området.
Mellom Emmerlev og Hjerpsted ligger det 32 hauger, som er bevart fra bronsealderen.
Hjerpsted kirke er bygd i 1150 i granitt, og den er et meget vakkert syn der den ligger helt ut til havet. (9 km)
Besøk Tønder og opplev den hyggelige stemning i Danmarks eldste by med interessante, historiske museer og mange gode spisesteder.
Den gamle middelalder- og renessanse slottskirken i Møgeltønder (9 km) og slottsparken omkring Schackenborg er også et besøk verd.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif