Feriehus til utleie Skarrild

Utvalg: 1-5 feriehus

Skarrild er en liten rolig by som ligger i Jyllands vakre hedelandskap, og er et ideelt feriested for naturelskere og lystfiskere.

Familie på tur på havna, ferie i Danmark.

Igjennom Skarrild By renner Skjern Å, den er en av årsakene til det vakre og frodige landskap, som området byr på. For lystfiskere er omegnen omkring Skarrild attraktiv pga. mange sjøer, bekker og elver. Byen ligger ikke langt fra Herning og Brande, som begge tilbyr interessante severdigheter, aktiviteter og shopping.

Severdigheter - Skarrild

Skarrild Kirke er en av Danmarks eldste kirker, og på kirkegården ligger gravene til engelske piloter fra et nedskutt krigsfly (15 km).
Opplev folkeminner og krigshistorie på Skarrild-Karstoft museum og lokalarkiv.
I Hesselvig Plantage, et par km øst for Skarrild, ligger Danmarks eneste bevarte tjæreovner. Stedet er i dag et yndet utfluktsmål.
Ved de vakre hedearealene og skogen ned til Karstoft Å finner dere den tidligere herregård Skarrildhus, som i dag er pittoresk restaurert. På stedet finnes dessuten en rhododendronpark og en idyllisk, gammel vannmølle.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif