Feriehus til utleie Thyborøn

Utvalg: 5-20 feriehus

I Thyborøn finner De en aktiv fiskerihavn, sjarmerende stemning, skjønn strand og enestående natur med et utall av fugler.

Familie på tur på havna, ferie i Danmark.

Thyborøn ligger på toppen av en smal tange - rett mellom Vesterhavet og Nissum Fjord - i den nordlige del av Vestjylland. I den hyggelige feriebyen finner De en stor fiskerihavn, en stemningsfull marina, gode innkjøpsmuligheter, flere spisesteder og mange, interessante attraksjoner. Det er fergeforbindelse fra Thyborøn til Agger Tange mange ganger daglig. Thyborøn er omgitt av hav, fjord og enestående fugleområder. Her finner De fred, ro, høy himmel og frisk luft fra Vesterhavet. Området henvenner seg fortrinnsvis til familier med barn, lystfiskere og fugleentusiaster.
De nærmeste større byer er Thisted (48 km), Hanstholm (60 km) og Skive (78 km).

Severdigheter - Thyborøn

Kystcentret Thyborøn er Vestkystens største opplevelses- og formidlingssenter for hele familien. Her kan De eksperimentere med bølger, strøm, tidevann, vind, kvikksand og stormfloder samt lære mer om naturens krefter.
Sneglehuset er et helt 'alminnelig' hus, som er dekorert med millioner av strandskjell og sneglehus - både innvendig og utvendig.
I Jyllands Akvariet kan De klappe en hai på hodet, holde en krabbe, røre ved kranier og knokler fra hvaler, gå ombord i en fiskeskøyte og se en stor samling rav.
Thyborøn Fæstningen var et av Danmarks største festningsanlegg og består av restene av 64 bunkers fra 2. verdenskrig.
I 'Den gamle Smedie' utstilles kunst og kultur.
Thyborøn Ølsamling er en privat samling av mer enn 7000 øl fra 74 land og mer enn 3000 forskjellige bryggerisuvenirer.
Fiskeri- og Redningsmuseet informerer om områdets historie innen for fiskeri og redningsvesen.
'De røde barakker' inneholder en maritim utstilling, et glassblåseri, et sukkertøyskokeri og en kafé.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif