Feriehus til utleie Tversted

Utvalg: 5-20 feriehus

Tversted er et populært, hyggelig og veldig naturskjønt ferieområde i Tannis Bugt.

Fiskebåter på strand, ferie i feriehus.

Den lille, sjarmerende byen ved Vesterhavet med bare ca. 500 faste innbyggere har bevart sitt opprinnelige landsbymiljø. Tversted byr på ekte landsbystemning, kilometerlange hvite sandstrender, en klittplantasje med sjøer og en mølle, kunsthåndverkere, interessante severdigheter samt butikker og spisesteder. På grunn av beliggenheten ved havet er det alltid friske fiskeretter på restaurantenes spisekart. Tversted er dessuten kjent for sine store, veldig velsmakende kuleis med kjekks.
I kan møte områdets mange kunstnerne og kunsthåndverkere i galleriene, verkstedene deres og på museer.
Her kan holde ferie i hyggelige omgivelser med frisk luft, ren natur, skog og deilig badestrand, og samtidig være tett på større byer og turistattraksjoner for hele familien.

Severdigheter - Tversted

Området er rikt på kunstnere og kunsthåndverkere, og man kan se dem arbeide i verkstedene og atelieene deres. Besøk bl.a. papirmakerier, lysstøperier, keramiker- og smykkeverksteder samt glass- og kunstgallerier som alle er beliggende i Tversted.
Et besøk i Ørnereservatet ved Tuen hører med til en ferie i Tversted-området. Opplev den fantastiske flygekunsten til de stolte rovfuglene, kom helt tett på noen av verdens største ørnesorter og se dem bli foret i luften (7 km).
Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvannsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vann. På Nordsømuseet kan dere oppleve ca. 60 forskjellige fiskearter fra hele Nordsjøen, og noen kan dere enda røre ved.
I Hirtshals kan dere bl.a. også besøke Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplett bunkeranlegg med museum fra 2. verdenskrig (15 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif