Feriehus til utleie Skallerup

Utvalg: 10-40 feriehus

Skallerup er innbegrepet av flott natur, Vesterhav, innlandsklitter og hyggelige sommerhus.

Ta med familien på en sykkelferie og bo i en leid feriehus.

Brusende hav, bred sandstrand, frisk havluft og store fredede områder med særpreget landskap gjør Skallerup til et særdeles attraktivt ferieområde. Foruten naturen byr området også på et stort antall aktivitetsmuligheter for alle i familien. Området er også kjent for sine mange kunstnere som ofte kan besøkes i verkstedene og galleriene deres. I kort avstand fra det rekreative ferieområdet finner De mange av Nordvestjyllands feriebyer, handelsbyer, forlystelser og severdigheter.
Det er bra mulighet for å spise og handle i området, og dersom De ønsker et større utvalg, kan De evt. besøke det nærliggende, idylliske fiskerleiet Lønstrup - en stemningsfull ferieby med gallerier, butikker, spisesteder osv. (5 km).

Severdigheter - Skallerup

Opplev den sjarmerende ferieby Lønstrup med små gater, butikker, kafeer, isboder og spisesteder. Lønstrup er kjent for sine mange kunstnere, malere, skulptører, keramikere og glassblåsere, og De kan besøke dem i verkstedene deres og oppleve skapelsen av kunsthåndverk. I utkanten av Lønstrup blir fiskerbåtene trukket opp på stranden hver dag etter bruk (5 km).
Fra den smukt restaurerte Vennebjerg Mølle kan De nyte den imponerende utsikt over Rubjerg Knude, Lønstrup og Vesterhavet (5 km).
Tett på Nr. Rubjerg kan De oppleve Rubjerg Knude - en 90 m høy bakkeøy som menes skapt av innlandsisen, samt Rubjerg Knude Fyr - et delvis tilsandet fyr, som ble oppført i år 1900 og tatt ut av drift i 1968 pga. sandflukt (11 km).
Besøk den hyggelige kjøpstad Hjørring som bl.a. byr på gågate med spesialbutikker, interessante museer, en herregård og flere middelalderbygninger (13 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif