Feriehus til utleie Thise

Utvalg: 1-5 feriehus

Den lille landsbyen Thise byr på fred, idyll og vakre naturomgivelser.

Ta med familien på en sykkelferie og bo i en leid feriehus.

Thise er en liten landsby, som ligger hyggelig, landlig og naturskjønt litt bakenfor Vesterhavets kyst. Her hersker stillhet i en uberørt natur, og omgivelsene innbyr til vandre-, sykkel- og rideturer, samt avkobling. På grunn av den sentrale plasseringen er det bare kort avstand til hav, severdigheter og større byer fra Thise.
Dagligvarer kan kjøpes i området, og 10 km herfra byr Brønderslev på gode innkjøpsmuligheter, samt flere spisesteder.

Severdigheter - Thise

Hedeland i Brønderslev er Nordeuropas største rhododendronpark med tusenvis av busker, fordelt på mer enn 125 arter, og i sommerperioden er det en fantastisk blomsterprakt her (10 km).
Bak den hyggelige turist- og badebyen Løkken (11 km) kan dere besøke Børglum Kloster - et vakkert, gammelt munkekloster fra ca. 1180-årene, utstillinger, kirke og parklignende omgivelser (12 km).
Et sandfluktsmuseum er etablert i nærheden af Rubjerg Knude Fyr fra 1900, og fra fyret, som vil sande til i løpet av få år, er det flott utsikt over hav og landskap (17 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif