Feriehus til utleie Agger

Utvalg: 10-40 feriehus

Hvis De ønsker å nyte naturen og fuglelivet, så er det gamle fiskerleie Agger et ideelt feriested.

Fiskebåter på strand, ferie i feriehus.

Agger er en idyllisk kystby, som ligger direkte ut til Vesterhavet, rett over det smale, fredede fugleområde Agger Tange. I Agger finner De et aktivt byliv samt hyggelige kaféer og restauranter. Rundt om landsbyen er naturen uberørt og preget av vann, fugleområder, hete og skog. Landskapet inneholder dessuten en stor konsentrasjon av oldtidsminner. Med Limfjorden, Vesterhavet og Flade Sø er Agger omgitt av vann på alle sider og byr dermed på ideelle forhold for badegjester og lystfiskere, men kultur-, fugle- og planteinteresserte vil også finne området veldig interessant.
Fra Agder Tange kan De ta med fergen til Thyborøn, og ofte er det mulig å se seler på overfarten.
De nærmeste større byer er Hurup (14 km), Thisted (38 km) og Hanstholm (51 km).

Severdigheter - Agger

I de gamle, restaurerte husene 'De sorte huse' i Agger kan De se en utstilling om kystsikringens historie samt skiftende kunstutstillinger med lokale kunstneres verker.
I det nesten 200 år gamle fiskerhus i Agger kan De oppleve hvordan en fiskerfamilie levde i gamle dage.
Fugleeldoradoet Agger Tange er et veldig besøkt reservat. Ta evt. med fergen fra Agger Tange til Thyborøn, som med sin nybyggerstil i en barsk natur danner kontrast til andre limfjordsbyer. Kystcentret i Thyborøn er et spendende opplevelses- og formidlingssenter for hele familien. Lær mer om de 7000 km av kyst, som omgir Danmark. I JyllandsAkvariet i Thyborøn kan De holde en krabbe i hånden, klappe en hai på hodet og klappe en flatfisk på ryggen - en spendende og annerledes opplevelse for både voksne og barn.
'Svankjær lille Savværk' viser en utstilling av danske papirklipp, som dog er skåret ut i tre. Se resultatene av et tidskrevende og presist utført stykke arbeid og kjøp evt. et eksemplar med hjem (14 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif