Feriehus til utleie Kandestederne

Utvalg: 1-5 feriehus

Kandestederne er et naturskjønt ferieområde ved Vesterhavet på toppen av Danmark.

Fiskebåter på strand, ferie i feriehus.

Feriehusområdet Kandestederne ligger mellom Gl. Skagen og Bunken på vestsiden av Skagen Odde. Området byr på fantastisk natur med høye sanddyner, Europas største ørken og en deilig badestrand. Området er et gammelt fisker- og bondesamfunn som har utviklet seg til et sjarmerende ferieområde med en hyggelig og rolig stemning. Her er dere i fredelige omgivelser, litt vekk fra den mer livlige Skagen, hvor dere kan handle, spise på kafé og restaurant og besøke attraksjoner.

Severdigheter - Kandestederne

Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklitt og har med tiden dannet en miniørken bak kysten. Vandreklitten er ca. 35 meter høy og fra toppen kan dere nyte en enestående utsikt over havet og området.
Besøk Farm Fun ved Ålbæk - en familievennlig dyrepark med lekeplasser og morsomme lekesaker som hoppeputer, labyrint, taubane og mye mer. Her kan dere komme tett på dyrene på farmen, klappe og kjele med dem og ride på ponnier (12 km).
Den Tilsandede Kirke, Sct. Laurentii Kirke, ligger i plantasjen, syd for Skagen. De mange årene med sandflukt på egnen betyr, at dere i dag kun kan se tårnet på kirken stikke opp over sandet (14 km).
I Skagen kan dere oppleve flotte bymiljøer med de idylliske gule Skagenshusene og nyte stemningen på lystbåthavnen med de berømte, røde pakkhusene. Skagen har en gågate med mange spesialbutikker, hyggelige vertshus og spisesteder og mange gallerier og museer. Gå heller ikke glipp av en tur til det idylliske og eksklusive Gl. Skagen, 15 km mot nord

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif