Feriehus til utleie Skagen, Nordby

Utvalg: 5-20 feriehus

Hold ferie i sjarmerende omgivelser - midt mellom Skagens strender og severdigheter

Spill på stranden. I feriehus på Jyllands vestkyst.

Skagen, Nordby er bydelen mellom kystene og har en sentral beliggenhet i forhold til alle Skagens attraksjoner og strender.
Bydelen består fortrinnsvis av helårshus og ligger tett på de nydelige bymiljøer med de karakteristiske Skagen-hus, bylivet i sentrum med et utall av butikker, kaféer, restauranter og bevertninger, samt den levende fiskeri- og lystbåthavnen med de berømte, røde fiskepakkhusene. Nyt en fiskerett fra et av pakkhusene eller følg den livlige aktivitet i og på havnen.
Opplev Grenen, der hvor Kattegat og Skagerrak møtes. Gå ikke glipp av en tur til det idylliske og hyggelige Gl. Skagen - nyt evt. solnedgangen fra benken på stranden. Se hva som inspirerte de berømte Skagensmalere.
Skagen byr på et utall av severdigheter for hele familien - fra kunst- til frilandsmuseer.
Skagen er et populært feriemål på alle årstider på grunn av gode badestrender, enestående natur, spennende attraksjoner, livlig byliv og en sjarmerende havn.

Severdigheter - Skagen, Nordby

Skagen Bamsemuseum på Oddevej utstiller bamser i alle størrelser og aldre - ofte med en historisk bakgrunn.
På Skagens museum på Brøndumsvej utstilles malerier som er laget av Skagens 'Gullaldermalere'.
I huset til Michael og Anna Ancher på Markvej kan dere oppleve, hvordan de 2 skagensmalere levde og arbeidet.
Skagen by og egnsmuseum på P.K. Nielsensvej er et frilandsmuseum med bygninger fra Skagens historie samt utstillinger om fiskeri og sjøfart.
Grenen Kunstmuseum på Fyrvej byr på permanente utstillinger med bl.a. kunstverker av nåtidige Skagensmaler samt en skulptursamling.
Skagen Odde Naturcenter på Batterivej behandler temaet naturfenomener, og her kan dere oppleve interaktive utstillinger med naturens elementer; vind, vann, lys og sand.
Skagen byr dessuten på et glassblåseri og et lysstøperi.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif