Feriehus til utleie Vangså

Utvalg: 1-5 feriehus

Vangså er et lite, koselig fiskerleie på Jyllands vestkyst - rett sør for windsurfernes paradis Klitmøller.

Familie på ferie i dansk feriehus.

Med bare 6 km til surfområdet Klitmøller og 10 km til feriebyen Vorupør ligger det deilige sommerhusområdet Vangså veldig attraktivt ut til Vesterhavet. Her finner dere god badestrand, fred, ro, frisk havluft og deilig natur. Stranden og plantasjeområdene bak stranden innbyr til spaserturer og opphold i det fri. Plantasjene har et rikt fugleliv og rommer bl.a. mange gravhøyer fra bronsealderen. Vangså er et ideelt feriested for fugle- og naturelskere samt kulturelt interesserte. Her er dere tett på naturen og bare en kort biltur vekk fra feriebyer og severdigheter.
Det finnes innkjøpsmuligheter og spisesteder i området, og den nærmeste større by er Thisted som ligger 22 km østover.

Severdigheter - Vangså

Området er rikt på gravhøyer fra bronsealderen som især finnes i Vandet Plantage og Nystrup Klitplantage.
Vorupør Museum er innrettet i det gamle skipsverft som har bygget skip til kystens fiskere. Museet illustrerer den historiske bakgrunnen for Vorupør og kystbefolkningens spesielle levevis (10 km). I Nordsøakvariet i Vorupør kan man oppleve fisk og havdyr, som har blitt fanget av lokale fiskere.
Besøk Museumscenter Hanstholm med Museumsbunkeren ¿ Nordeuropas største festning med bunker. På museumsområdet kan dere også oppleve utstillinger, kanoner, uniformer, våpen osv. (18 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif