Feriehus til utleie Skiveren

Utvalg: 1-5 feriehus

Skiveren er et fredelig, naturskjønt og storslagent ferieområde i Tannis Bugt.

Fiskebåter på strand, ferie i feriehus.

Skiveren ligger i et nydelig, fredet naturområde, direkte til Vesterhavet og de høye klittene i Tannis Bugt som strekker seg hele veien fra Hirtshals til Skagen.
Her er det fred, ro, deilig badestrand og naturskjønne omgivelser rett uten for døren, og i umiddelbar nærhet er det aktivitetsmuligheter, handelsbyer, feriebyer, severdigheter og forlystelser til rådighet.
Rett nord for Skiveren ligger vandreklittene Sandmilen og Råbjerg Mile, og ca. 30 km mot nord ligger Skagen med sin helt unike atmosfære.

Severdigheter - Skiveren

I egnen rundt Skiveren bor det mange kunsthåndverkere, og De kan besøke galleriene og verkstedene deres, der det skapes glasskunst, keramikk, malerier, smykker osv.
I Tuen ved Tversted kan De besøke Ørnereservatet. I sommersesongen er det mulig å komme helt tett på noen av verdens største ørnesorter og se dem bli foret i luften. Opplev bl.a. vandrefalk, jaktfalk, duehauk, kongeørn og havørn (5 km).
Den hyggelige by Tversted byr bl.a. på ekte landsbystemning, gamle, idylliske hus og vindmøllen Stokmøllen.
Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med lekeland. Kom tett på gårdens dyr, bl.a. gris, ku, sau, kenguru, emu, ponnier, hengebuksvin, kaniner, geit, marsvin, påfugler og lamaer, eller benytt de morsomme månebiler, huskene og hoppeputen (13 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif