Feriehus til utleie Hanstholm

Utvalg: 1-5 feriehus

Hanstholm er omgitt av hav til to sider og Nationalpark Thy inne i landet.

Ta med familien på en sykkelferie og bo i en leid feriehus.

Den lille fiskebyen Hanstholm ligger på sydspissen av Thy i veldig naturskjønne omgivelser. Hanstholm er kjent for sitt museumsenter og mange bunkere fra 2. verdenskrig, Danmarks kraftigste fyrtårn og ikke minst Nationalpark Thy, Danmarks første Nationalpark. Hanstholm er et opplagt feriemål for den aktive familien som elsker å være ute i naturen, samt for historisk interesserte og andre, som holder liker ro og deilig natur. Her kan dere oppleve fiskeriauksjoner, lære mer om byens rolle under krigen, besøke de samme bunkere som Olsen-banden og nyte det å være tett på havet og nasjonalparken.
Hanstholm byr på mange spisesteder, blant annet et røykeri, og adskillige dagligvarebutikker.

Severdigheter - Hanstholm

På Museumscenter Hanstholm kan dere oppleve en enestående museumsbunker, som under krigen var utstyrt med 4 store kanoner. Og ved siden av bunkeren kan dere se en spennende utstilling om Atlantvolden. Dere kan også kjøre en tur rundt i bunkerlandskapet med det gamle ammunisjonstoget. Museumscenter Hanstholm er Nordeuropas største befestningsanlegg fra 2. verdenskrig.
Et annet bunkeranlegg med 17 cm kanoner kan dere oppleve på kysten mellom Hanstholm og Vigsø. Dette anlegget var utgangspunktet for filmen: Olsen-banden i Jylland.
Besøk fyret i Hanstholm, som er Danmarks kraftigste og høyst beliggende. Fra fyrtårnet har dere utsikt over havet og byen. I sidebygningene kan dere se utstillinger om havnebyggeriet, kystfiskeriet og redningsvesenet.
I området rundt Hanstholm kan dere besøke mange keramikere, malere, lysstøpere, glassblåsere og andre kreative kunsthåndverkere.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif